Cercar en aquest blog

dissabte, 14 d’abril del 2018

Dia Internacional de l’Art (2018)

dibuixos claudi

Celebrem, avui i demà, una nova edició del Dia Internacional de l'Art, a Girona:

 

Dia Internacional
de l’Art (2018)

Dissabte 14 i diumenge 15 d’abril de 2018
Sisena edició a Girona i comarques
 
La programació de la sisena edició del Dia Internacional de l’Art, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 14 i 15 d’abril, inclourà més d’un centenar d’activitats culturals i artístiques a Girona ciutat i comarques, en l’edició més participativa de les que s’han fet fins ara.
Girona engega, un any més, aquesta excepcional celebració, establerta el 2011 per la UNESCO per tal de commemorar el naixement del florentí Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452, amb l’objectiu d’acostar als ciutadans diferents formes d’expressió artística. Es tracta d’una commemoració a nivell internacional però que a Catalunya es celebra únicament, encara que cada any amb més intensitat, a la nostra província.
Aquesta iniciativa, promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani Girona de l’Ajuntament de Girona, amb el suport de la Diputació de Girona i els Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya, està dissenyada conjuntament amb una vuitantena d’entitats relacionades amb el món de les arts visuals de les terres gironines, oferint una programació multidisciplinària amb l’objectiu d’emplenar d’art i de cultura tant carrers com equipaments de tot el territori.

L’ampli i variat programa d’activitats gratuïtes i aptes per a tots els públics inclou itineraris d’art, projeccions, tallers, exposicions, concerts, conferències, propostes gastronòmiques i performances, entre d’altres.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada