Cercar en aquest blog

divendres, 6 d’abril del 2018

Activitat de la Fundació Vila Casas

dibuixos claudi
La Fundació Vila Casas proposa visites guiades a la mostra de Lita Cabellut.

 

Visites guiades a la mostra de Lita Cabellut

Espais Volart Amb motiu de la mostra “Retrospective” de Lita Cabellut, la Fundació Vila Casas ha previst tres tipologies de visites guiades per tal d’adaptar-se a tots els públics: les visites Meet Art, les visites guiades concertades i les visites en grup amb guia privat. 




Les visites Meet Art tenen lloc cada dimecres a les 12 h (en català), cada dijous a les 17 h (en castellà) i cada dissabte a les 12 h (1r i 3r dissabte de mes en català i 2n i 4t en castellà) durant els mesos que dura l’exposició. D'altra banda, s'ofereixen visites guiades concertades de la mà d'especialistes en art contemporani de dimarts a diumenge. 



L'objectiu d'aquestes visites és el d’acostar a l’espectador l’obra de l’artista Lita Cabellut. Passejant a través dels nous Espais Volart, el visitant podrà contemplar les obres que formen la mostra, descobrint-les a través de les sèries que les ordenen i parant especial atenció a aquelles peces més destacades. 




Per més informació truqueu al 93 481 79 80 o envieu un correu a volart@fundaciovilacasas.com. Preu: entrada general 7 €, entrada reduïda 4 €. 


[Espais Volart. Ausiàs Marc, 20 - 22. Barcelona]


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada