Cercar en aquest blog

dijous, 21 de desembre del 2017

Cinema d'animació en català a Sabadell

dibuixos claudi










L’Espai Cultura Fundació Sabdadell 1859 ens proposa cinema d'animació en català:



Benvolguts, benvolgudes,

L’Espai Cultura ofereix cinema d’animació en català per passar la tarda de Sants Innocents, amb «Nocturna, una aventura màgica»

Emmarcada en la programació estable de cinema d’animació per a públic familiar, dijous 28 de desembre a les 18.30 h es projecta «Nocturna, una aventura màgica», en versió doblada al català.


  • Premiada amb el Goya a la millor pel·lícula d’animació de 2008, el film és una coproducció espanyola i francesa, òpera prima de dos joves directors catalans, Adrià García i Víctor Maldonado.
  •  
  •  

Programa de cinema de l’Espai Cultura Fundació Sabdadell 1859
La línia de programació de cinema d’animació impulsada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, vol apropar els infants i les famílies a produccions alternatives, de cinema independent, que a més de la seva vessant lúdica aportin un valor afegit, tant per la seva qualitat i originalitat o voluntat d’innovació en el gènere, com per la seva vessant educativa i de foment de l’esperit crític. Una aposta per la democratització i l’accessibilitat culturals, que atén a les dificultats per accedir a aquesta tipologia de produccions a través dels circuits de cinema més comercial.



Nocturna, una aventura màgica

Sinopsi

En Tim és un nen orfe que té por de la foscor i que cada nit abans d'anar a dormir mira al cel i s'encomana a la seva estrella preferida, Adhara, per demanar-li que el protegeixi fins que arribi el dia. Una nit, però, en Tim contempla com cau del cel la seva estrella de la guarda i malgrat la foscor, decideix sortir de l'orfenat a explorar la ciutat. De cop i volta descobrirà un món nocturn ple de vida i personatges sorprenents i es veurà submergit en una gran aventura per salvar la ciutat d'una foscor invasora que l'amenaça.



Tràiler en castellà:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=SWMPmYnjIJI


  
Properes pel·lícules programades, al web de l’Espai Cultura: http://www.fundaciosabadell.cat/activitats-cultura/dissabtes-de-cinema/



Venda d’entrades   
Preu: 3 €
Venda presencial, a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic. Venda en línia, a www.codetickets.com.   
Descomptes:
20% a aturats, majors de 65 anys i jubilats, famílies nombroses i monoparentals.
20% a socis del Club Natació Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.
Entrada gratuïta pels menors de 2 anys.




Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Telf. 937 259 522 - 667 169 484
nsanz@fundaciosabadell.cat
www.fundaciosabadell.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada