Cercar en aquest blog

dilluns, 2 d’octubre del 2017

Pico Naranja

dibuixos claudi
 SETBA informa: 


La presentació de l'etiqueta del vi "Pico Naranja" (Lacrima Baccus) creada per un dels artistes d'El Balcó de les Arts 2017 s'acaba de fer, avui, al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Erik Nitsch ha estat el guanyador del primer premi de disseny convocat per la Fundació Setba, en col·laboració amb Bardinet, en el marc d'El Balcó de les Arts, un certamen de pintura per a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. 

 

El jurat ha estat integrat per: Jean-Paul Bouyat (director de Bardinet España), Josep Maria Morera (dissenyador de Morera Design), José María Batalla (fundador de La Casa de Carlota) i Miguel Gallardo (il·lustrador). 


El premi ha consistit en un treball col·laboratiu entre l'estudi de disseny La Casa de Carlota i l'Erik, per adaptar la seva obra i convertir-la en l'etiqueta d'un dels vins Lacrima Baccus (DO Penedès).




La Casa de Carlota és un estudi de disseny professional amb un equip creatiu insòlit, perquè està format per persones amb síndrome de Down i autisme, que treballen de forma integrada i absolutament normalitzada amb joves estudiants de disseny d'escoles, il·lustradors i directors d'art sèniors.


El mes de juny, l'Erik va passar una jornada amb l'equip de La Casa de Carlota per adaptar la seva obra Pájaro con pico naranja, que també dona nom al vi "Pico Naranja". Una proposta construïda a partir de la varietat més jove de raïm garnatxa amb sabor de fruites vermelles i una nota subtil de pebre blanc. 



10 anys
Fundació Setba
Plaça Reial 10, 1-2 08002 Bcn
Tel. 93 481 36 96 | 671 86 05 61
www.fundaciosetba.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada