Cercar en aquest blog

dissabte, 7 d’octubre del 2017

De Barcelona a Buenos Aires

dibuixos claudi

Pati Núñez Agency ens informa:






Cicle d'activitats en el marc de la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires


 De Barcelona a Buenos Aires,
una finestra artística i cultural entre dues ciutats

-          L'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Ramon Llull han organitzat diferents activitats culturals paral·leles a celebració, de la Biennal Internacional d'Arquitectura de Buenos Aires, en la què Barcelona és la convidada d'honor.


 -          Un ampli programa d'arts escèniques, conferències i un cicle de cinema dóna lloc a un espai d'intercanvi i diàleg amb l'escena artística i cultural de Buenos Aires.


 -          Artistes com Albert Pla, Vero Cedonya, Joan Català, Àngels Margarit, Toni Mira, Antoni Hervàs, Toni Casares, el teatre Tizina o els arquitectes Flors & Prats formen part del programa.


Buenos Aires será la sede internacional de la arquitectura. La Bienal BA17, el más importante encuentro de arquitectura y urbanismo de Argentina -y Latinoamérica- se realizará del 9 al 20 de octubre. A través de exposiciones, debates y conferencias con universitarios, profesionales e interesados en la arquitectura, la bienal ofrecerá un panorama del acontecer de la arquitectura internacional.

http://www.plataformaarquitectura.cl/cl/868757/bienal-internacional-de-arquitectura-en-buenos-aires-2017-del-9-al-20-de-octubre-en-la-usina-del-arte


La Biennal Internacional d'Arquitectura de Buenos Aires té aquest any com a convidada d'honor a la ciutat de Barcelona. L'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Ramon Llull han organitzat en aquest context un programa de conferències i una exposició, que inclou un programa acadèmic, i que tindran lloc a la Usina de l'Art. A més d'aquesta representació oficial, Barcelona també ha preparat "De Barcelona a Buenos Aires", un programa d'activitats paral·leles que estarà present fora del marc de la Biennal Internacional d'Arquitectura, en altres espais culturals de la ciutat a través d'una oferta dedicada a les arts escèniques, conferències i un cicle de cinema.



La iniciativa s'ha desenvolupat en col·laboració amb diferents institucions com el Festival Internacional de Buenos Aires (FIBA), el Casal de Catalunya, UNTREF - Teatre Margarida Xirgu, Centre Cultural Recoleta i la sala La Tangent. El programa creat presenta una àmplia varietat d'activitats en les quals l'arquitectura, l'equilibri, l'espai i la comunitat són protagonistes. S'inclou l'espectacle teatral Distància set minuts de Tizina, el concert A ple pulmó d'Albert Pla, la peça de dansa La partida de la companyia Vero Cedonya i l’espectacle Pelat: moviment, equilibri i poesia de Joan Català. A més, al Casal de Catalunya s'ha programat un cicle de cinema amb pel·lícules tant actuals com històriques, que tenen a la ciutat de Barcelona com a protagonista i teló de fons.


Finalment, com a complement a la presència de Barcelona a la Biennal Internacional d'Arquitectura, es podrà gaudir també d'un cicle de conferències sobre les influències i contaminacions entre art, arquitectura i arts escèniques, amb la presència de la coreògrafa i ballarina Àngels Margarit, l'artista de dansa Toni Mira, l'artista visual Antoni Hervàs i el director de la Sala Beckett Toni Casares al costat dels arquitectes Flors & Prats, responsables de la rehabilitació de la Sala Beckett.

"De Barcelona a Buenos Aires" és un programa que busca construir una finestra a l'actual producció artística i cultural barcelonina i ser un espai d'intercanvi i diàleg amb l'escena artística i cultural de Buenos Aires.


Pati Núñez Agency: Rosa Mena / press@patinunezagency.com

Buenos Aires           
Pati Núñez Agency: Cayetana Mercé / cayetana@patinunezagency.com
+ 54 9 11 31139686


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada