Cercar en aquest blog

dissabte, 6 de maig del 2017

Pineda Mar de flors

dibuixos claudi




L'amic Salvador Boada m'ha convidat a participar en el projecte "Pineda Mar de flors" fent una intervenció plàstico-floral en el seu Restaurant Diagonal d'acord amb el contingut del correu de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Pineda que recollia aquesta primaveral iniciativa del Col.lectiu d'Artistes d'aquesta activa població del Maresme, i que copio a continuació:
Benvolguts associats,
El col.lectiu d’artistes de Pineda ens demana col.laboració amb el següent projecte; el cap de setmana del 20 i 21 de maig es celebrarà la 1ª edició de Pineda Mar de flors. Una proposta cultural que neix amb la idea de donar llum, color, olor i frescor a la vila de Pineda. Poder gaudir durant uns dies d'uns espais en transformació, ja siguin les places, els edificis emblemàtics, els carrers i els aparadors i les entrades dels comerços, impregnant-nos de la llum i del color que es respira a la primavera.
Des del col·lectiu d'artistes que hem començat aquesta iniciativa de Pineda Mar de flors volem fer una crida a tots els comerciants que vulguin participar en aquest nou projecte i tinguin ganes de posar-hi el seu granet de flor, guarnint els seus aparadors i entrades als comerços amb flor, ja sigui natural, pintada, construïda amb diferents materials i donant la opció al reciclatge.

Els comerços que vulguin participar i posar-hi el seu granet de flor ens ho haurien de dir com a últim dia aquest divendres 28 d’abril per tal de poder-los incloure i anunciar dins el tríptic-programa que es donarà aquell cap de setmana, on hi haurà el planell amb les localitzacions on es trobaran les diferents instal·lacions dels artistes locals i dels diferents comerços que hi participin.
Moltes gràcies per a la vostra col·laboració i esperem que la proposta us agradi i engresqui a participar-hi.
Salutacions,
Col·lectiu d'Artistes de Pineda

De manera que ara em trobo amb el cap ple de flors preparant aquesta intervenció artístico-floral al Restaurant Diagonal de Pineda que es dirà "Brot d'Art" i que encara no he acabat de definir!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada