Cercar en aquest blog

divendres, 19 de maig del 2017

O menino e o mundo

dibuixos claudi
Publico contingut de correu de  l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 amb informació sobre la projecció d'una pel.lícula d'animació:



L’Espai Cultura projecta «O menino e o mundo», film brasiler d’animació, del director Alê Abreu.

 


  • Emmarcada en la programació estable de cinema d’animació per a públic familiar, es projectarà el proper diumenge, dia 21 de maig, a les 12 h.
  • Un film de 2013, dirigit per Alê Abreu, nominat als Oscar com a millor pel·lícula d’animació.



Programa de cinema de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859


La línia de programació de cinema d’animació impulsada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, vol apropar els infants i les famílies a produccions alternatives, de cinema independent, que a més de la seva vessant lúdica  aportin un valor afegit, tant per la seva qualitat i originalitat o voluntat d’innovació en el gènere, com per la seva vessant educativa i de foment de l’esperit crític. Una aposta per la democratització i l’accessibilitat culturals, que atén a les dificultats per accedir a aquesta tipologia de produccions a través dels circuits de cinema més comercial.



El nen i el món
Sinopsi: Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent.



https://youtu.be/DWlQ0YrxWV8
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/rompe-ralph/ 
https://es.wikipedia.org/wiki/El_ni%C3%B1o_y_el_mundo
http://www.fundaciosabadell.cat/ 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada