Cercar en aquest blog

dijous, 6 d’abril del 2017

El Racó de l'Artista

dibuixos claudi
Recullo notícia relacionada amb els artistes de Mollet o directament vinculats amb la ciutat:

El Museu Abelló obre de nou la convocatòria per exposar a l’espai El Racó de l’Artista.


Fins el 30 d’abril, els artistes de Mollet o directament vinculats amb la ciutat poden presentar propostes per exposar a El Racó de l’Artista del Museu Abelló, un espai reservat a l’obra d’artistes locals. 

 
El Museu ha decidit tornar a obrir la convocatòria i ampliar-ne la difusió  per tal d’atreure més artistes que, tot i estar interessats, no van arribar a temps de presentar-se el passat mes de gener. 

 
Com a novetat, les propostes per a El Racó de l’Artista seran seleccionades per un jurat format per tècnics del Museu i per la Comissió d’Arts Plàstiques de Mollet, formada recentment per professionals i artistes locals.

   
Per poder exposar a El Racó de l’Artista, les persones interessades poden presentar la seva proposta fins el 30 d’abril a la recepció del Museu o per correu electrònic (museuabello@museuabello.cat). Cal aportar les dades personals, el currículum artístic i  un book dels treballs dels dos darrers anys. 

 
El Racó de l’Artista és un petit espai situat al vestíbul del Museu Abelló que es va habilitar l’any 2014, tot coincidint amb el 15è aniversari de l’equipament. Des d’aleshores, mostra l’obra d’artistes locals, aproximadament 4 projectes cada any. Fins ara, El Racó de l’Artista ha acollit 10 exposicions d’artistes de diferents disciplines, com la fotògrafa Judith Vizcarra, la ceramista Encarna Calahorra, l’artista multidisciplinar Raquel Avellaneda o el reconegut artista Lluís Estopiñan.  

http://www.museuabello.cat/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada