Cercar en aquest blog

dijous, 20 d’abril del 2017

Carme Aliaga en exposició


dibuixos claudi

Transcric contingut del correu que m'ha enviat la Susanna Gibert de l'Espai G d'Art de Terrassa:




La Galeria ESPAI G D'ART us convida a visitar l'exposició "CIUTATS FORA DE MAPA" de pintures de l'artista CARME ALIAGA, que s'exposarà a la nostra sala del 22 d'abril al 26 de maig 2017.
obra aliaga

 










Aquest proper dissabte dia 22 d'abril, a les 7,30 de la tarda, inaugurarem l'exposició i on també podreu saludar personalment a l'artista.

Us hi esperem,

Espai G d'Art - Susanna Gibert

La Palla, 10 · 08221 Terrassa
Tel. 93 780 62 28 - 609 955 998
susanna@espaigdart.com - www.espaigdart.com

HORARI: Dimarts a divendres de 18-21 h
        Dissabtes de 12-14 h i de 18-21 h
        i hores concertades



“CIUTATS FORA DE MAPA”  


Quantes vegades una vella postal o fotografia, una llum, un color, una olor ens transporta a un altre indret, a un altre temps, als nostres records. Una ciutat pot contenir totes les ciutats, les que hem visitat i les que ens queden per descobrir. Ciutats que no són el que semblen, fragments de ciutats, fragments de nosaltres mateixos.

Les ciutats com a metàfora de la multiplicitat de temps diferents , on conviuen estrats temporals múltiples, restes sobre restes , pòsits, rastres d’altres moments... Ciutats que se succeeixen una sobre l’altra, sobre el mateix sòl, com les capes d’un quadre.

Re-construir, refer, tornar a construir. Mai serà ben bé el mateix, serà nou, però no com abans. El collage, l’estrip, la bellesa del fragment, la poètica que ho envolta. La fragilitat del paper, la capacitat de preservar i alhora tant vulnerable. Les contradiccions entre figuració i abstracció, tant lluny i tant a prop l’una de l’altra, les pròpies nostres... Sempre m’ha agradat moure’m en aquest llindar on pot succeir de tot. Sense límits.
    
Aquí sempre és un altre lloc, com “ciutats fora de mapa”.

Carme Aliaga






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada