Cercar en aquest blog

dijous, 16 de març del 2017

Lourdes Fisa exposa a l'Arcada

dibuixos claudi

Recullo la informació rebuda sobre l'exposició de la Lourdes Fisa a L'Arcada, Galeria d'Art, de Blanes, que s'inaugura demà, divendres 17 de març, a les 8 de vespre.

 

  

 

obres Lourdes
Lourdes Fisa

Del 17 de març al 13 d’abril

 

 

 

 

 

 

 

 

“Parlem de colors, de blancs i de negres, de llums i d’ombres, d’afirmacions i de negacions. Són els contrastos que ens conviden als espais dels matisos”         Lourdes Fisa

 

US PROPOSEM UNA EXPOSICIÓ QUE SACSEJA PRINCIPIS I CONCEPTES ARTÍSTICS  MÉS ENLLÀ DEL QUE CONEIXEM DEL DIBUIX, EL  COLOR I LA MATÈRIA.  LA LLIBERTAT CREATIVA D’AQUESTA ARTISTA QUE UTILITZA EL SEU TALLER COM UN LABORATORI D’IDEES,  ENS PROVOCA UNA REFLEXIÓ SOBRE L’EXPERIÈNCIA VISUAL EN EL MÓN DE L’ART.

EXPOSICIÓ IMPRESCINDIBLE  PELS CURIOSOS, INQUIETS, AFICIONATS I COLECCIONISTES, ON EL RISC I ATZAR, ES DONEN LA MÀ AMB EL CONEIXEMENT I LA LLARGA INVESTIGACIÓ  D’AQUESTA CONEGUDA CREATIVA.

ENS PLAU CONVIDAR-VOS A DESCOBRIR  L’UNIVERS DE LA LOURDES FISA, QUE PER PRIMERA VEGADA EXPOSA DE MANERA INDIVIDUAL A LA GALERIA.

La inauguració serà el proper divendres dia 17 a les 8 del vespre amb la presència dl'artista.

Durant la presentació sortejarem 2 peces, 1 entre els assistents a l'acte i l'altre entre els socis del fons d'art de la galeria.
Sigueu Benvinguts!!


L'Arcada, Galeria d'Art

Passeig de Dintre, 11
17300 BlanesTelef. 972.35.15.35
www.galerialarcada.com
art@galerialarcada.com



 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada