Cercar en aquest blog

dimarts, 7 de febrer del 2017

RefugiARTe


dibuixos claudi

Recullo la informació rebuda del projecte solidari de refugiARTe:

 

Estimat/da  

Som refugiARTe, una associació de persones compromeses pertanyents al món social i de l'art, que mitjançant la nostra feina brindem suport solidari a les persones que pateixen les conseqüències més nefastes d'haver d'emigrar dels seus països d’origen a causa de conflictes bèl·lics o econòmics.


L’actual crisi occidental en la gestió d’aquests moviments migratoris ens ha portat a pensar que és absolutament necessària la mobilització d’una ciutadania crítica i implicada que encapçali projectes compromesos i transformadors. I és per això que hem decidit fer una passa endavant.

 
Creiem que l’art és un llenguatge universal, que comunica missatges i enllaça pobles sense distincions. L’art ens mou per dins i per fora, ens sensibilitza, ens empeny a actuar i ensenya noves maneres de veure el món i viure’l. És per això que creiem en un projecte on l’art és el nostre aliat i la nostra eina de treball per fer d’aquest món un espai millor i més just.

 
No obstant, no podem ni volem actuar soles. Necessitem generar ponts i sinèrgies amb el màxim de persones possible per fer real aquest canvi. La nostra experiència amb el món de la cultura i els moviments de base ens indiquen que així serà, i que caminant totes a una podrem aportar un granet de sorra que marqui la diferència.

 
Creiem que tu pots ser una peça clau en l’engranatge d’aquesta iniciativa. És per això que ens agradaria poder explicar-te en profunditat què és el que volem fer i com, i que ens facis saber què en penses. 

 
Esperem que aquestes paraules t’hagin despertat la curiositat i generat certa il·lusió, de manera que ben aviat puguem estar parlant de diferents maneres col·laboració i treball conjunt. 


Quedem a la teva disposició.

Una abraçada,

L’equip de refugiARTe.






 Contactes:
Laura Bordera Iniesta                                    Benet Pérez Lario
laura@refugiarte.org                                      benet@refugiarte.org
+34 636 664 175                                           +34 644 518 473

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada