Cercar en aquest blog

dilluns, 7 de novembre del 2016

La Fundació Vila Casas en acció

dibuixos claudi
Rebo correu electònic de la Fundació Vila Casas amb la informació que transcric, fil per randa, immediatament en aquest nou post:



Recordatori: Visita guiada amb el curador. Susanna Portell + Opinió Quiral Art. Conversa amb Jo Milne

 


Visita guiada amb el curador. Susanna Portell Obre les finestres. De Rogent | Dimecres, 9 de novembre | 18 h | Espai Volart 2  
“Obre les finestres. De Rogent a Roca-Sastre” traça interseccions plàstiques i emocionals entre el figurativisme d’empremta modernista de Josep Roca-Sastre (Terrassa, 1928-Barcelona, 1997) i l’avantguardisme lluminós de Ramon Rogent (Barcelona, 1920-Plan d’Orgon, França, 1958).

El pròxim dimecres 9 de novembre, a les 18 h, la co-curadora de la mostra es posarà a disposició del públic en un recorregut guiat a través del projecte expositiu, en exhibició a l’Espai Volart 2. En la seva companyia, el visitant obrirà finestres de coincidència geomètrica, rítmica i compositiva per a trobar espais d’admiració mútua entre els dos artistes.

Aforament limitat. És imprescindible reserva prèvia. Truqueu al 93 481 79 80 o bé envieu un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com. El preu de l’activitat correspon al de l’entrada general (1 €).




6a edició Opinió Quiral Art. Conversa amb Jo Milne No faig prediccions, sinó excuses | Dimecres, 9 de novembre | 19 h | Espai Volart
Amb Josep Ramoneda
 
Opinió Quiral Art és una trobada que promou la reflexió artística amb l’objectiu d'atorgar visibilitat als artistes en exhibició i emmarcar la seva activitat creativa en un context d’actualitat cultural. Aquesta nova edició té com a protagonista el treball més recent de Jo Milne (Edimburg, 1966), una investigació estètica entorn de la visualització matemàtica i l'estètica de la física quàntica, presentat en l'exposició "No faig prediccions, sinó excuses", a partir del qual es construirà un discurs que connecta art i ciència, pensament i bellesa.

L’activitat és d’aforament limitat; cal fer una reserva prèvia per telèfon, al 93 481 79 80 o bé enviar un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com.




 Per a més informació podeu contactar amb:

Natàlia Chocarro Bosom
Cap de Premsa i Comunicació i Adjunta a Direcció d'Art
Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
nchocarro@fundaciovilacasas.com






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada