Cercar en aquest blog

dilluns, 15 d’agost del 2016

Cartografia d’un procés, d'Ita Puig

dibuixos claudi
Des del 23 de juliol i fins al 3 de setembre Ita Puig presenta Cartografia d’un procés a l’Espai_Temps de Pàgina23, de Terrades. La principal vocació de Pàgina23 és donar més visibilitat a la creació contemporània ideant projectes/col·laboracions que fomentin la recerca artística i sensibilitzin millor el públic en les arts múltiples. Va néixer el 2015 i s’ubica a l’Espai_Temps, del carrer oli, 17 de Terrades, l’antic taller de l’artista Xavier Escribà.







El treball que Ita Puig presenta en aquesta exposició, titulat Cartografia d’un procés, transforma els principis de les constel·lacions familiars sistèmiques en una metodologia artística. Puig pren com a punt de partida d’aquest treball una experiència personal dolorosa que durant els darrers anys l’ha dut a aprofundir, des d’una perspectiva transgeneracional, en els conflictes i els desequilibris del seu sistema familiar. Ho fa, no obstant això, amb una voluntat constructiva i reparadora, amb la finalitat d’entendre els orígens i els efectes d’aquest trauma, i des del convenciment que cal reconèixer i integrar tot allò que resulta dolorós.


Dimecres que ve, 17 d'agost, Ita Puig ens proposa  una sessió de constel.lacions familiars, de 16 a 20h., en el context i en el mateix espai de la seva exposició.

Ita Puig
Tordera, 1969
Viu i treballa a Mataró

https://www.facebook.com/ita.puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada