Cercar en aquest blog

dilluns, 1 d’agost del 2016

A quattro mani. Paola Masi / Benet Rossell

dibuixos claudi
ÀMBIT Galeria d'Art de Barcelona informa:


ÀMBIT Galeria d'Art de Barcelona té el plaer de presentar l’exposició A quattro mani.  Paola Masi / Benet Rossell.Intervencions de Benet Rossell sobre peces ceràmiques de Paola Masi.





«Un meravellós joc a quatre mans i dues ànimes que he tingut el gran honor de viure amb el mestre Benet Rossell” » P. Masi.




«De la mateixa manera que Paola havia sucumbit als meus traços, jo vaig sucumbir a les seves formes i textures i el treball a quatre mans va esdevenir inevitable » B. Rossell.


La inauguració serà el dia 15 de setembre a dos quarts de vuit del vespre i l’exposició es podrà visitar fins al dia 12 de novembre del 2016.




ÀMBIT Galeria d’Art obre temporada amb la il·lusió de presentar el resultat d’una intensa col·laboració entre Paola Masi, ceramista italiana amb qui col·laborem des del 2014, i Benet Rossell, artista consagrat i amic històric de la galeria.


 



Aquest treball a quatre mans entre Masi i Rossell ha estat capaç de generar moments únics, sigui en el procés creatiu ―en el qual els dos artistes s’han acompanyat mútuament―, sigui en la transmissió recíproca de visions entre un mestre i una jove promesa de l’art contemporani.


El resultat és ben visible en les peces exposades que són expressió alhora d’habilitats tècniques indiscutibles i d’un treball íntim i jocós entre les profundes sensibilitats dels dos artistes.


Consell de Cent, 282 · 08007 Barcelona · (34) 93 488 1800


ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com
https://ca.wikipedia.org/wiki/Benet_Rossell_i_Sanuy
https://www.facebook.com/Paola-Masi-ceramics-212976965510282/?fref=nf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada