Cercar en aquest blog

dijous, 16 de juny del 2016

Setba Jove

dibuixos claudi
Transcric contingut del correu que m'ha enviat la Fundació Setba relacionat amb una de les seves propostes més joves.


La col·lectiva Setba Jove compleix nou anys aquest 2016. Gairebé una dècada donant veu a les joves promeses del nostre art contemporani.
La inauguració de l'exposició tindrà lloc el proper dijous 30 de juny a les 19h a la Fundació Setba (Plaça Reial, 10). Durada: de l’1 de juliol al 9 de setembre de 2016.

UN CONCURS INTERNACIONAL
Aquest any hem seguit amb el format concurs i hem fet arribar  la convocatòria a les escoles d’art de tota Catalunya. De fet, el projecte ha traspassat les fronteres del nostre país, fent-se ressò arreu d’Europa i fins i tot Llatinoamèrica, amb una participació notablement superior que l'edició de 2015. 

Els sel·leccionats d’aquest any són:
ESCULTURA: Juan David Henao i Manuel Jurado
FOTO: Maria Coma, Lucía del Castillo, Alessandra Miranda, Katarzyna Pacholik, Núria Pons i Eduardo Ruiz
PINTURA: Jonas Delgado, Adrià Gamero i Jesús Parras
VÍDEO: Ester Gandía

 
Per segon any consecutiu, dos col·leccionistes, Lluís Bassat i Ernesto Ventós, adquiriran una obra de l’exposició sempre que encaixi dins la línia artística de les seves col·leccions. També la Fundació Setba adquirirà una obra per al seu fons d’art.

Enguany Setba Jove se celebra per primera vegada a la primavera coincidint amb la iniciativa ART NOU/ PRIMERA VISIÓ, que té per objectiu convertir Barcelona en l’epicentre de l’art jove, amb exposicions i activitats a galeries, museus, centres d’art i fundacions com la nostra.

En aquesta edició col·laborem de nou amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, amb l'exposició paral·lela Diàlegs Iniciàticsque aquest any es pot veure a Setba Eixample (Consell de Cent 335). Es tracta d’un diàleg intergeneracional entre professor i alumne/-a, a través de la fotografía, amb el binomi Ricard Guixà - Maria Baraldés i Pere Grimau - Pau Mondelo.

L’objectiu de la Fundació Setba és incorporar aquests artistes al nostre projecte artístic i solidari, i que la seva participació a Setba Jove sigui l’inici d’una sòlida i fructífera relació professional.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada