Cercar en aquest blog

dimecres, 25 de maig del 2016

Nova col·laboració entre la Fundació Vila Casas i Elisava

dibuixos claudi
Recullo, i publico, contingut del correu que m'ha enviat la Fundació Vila Casas, amb informació sobre una interessant nova proposta cultural.


Alumnes d'ELISAVA presenten les seves '(re)Visions' fotogràfiques al Museu Can Framis


Una nova col·laboració entre la Fundació Vila Casas i l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona reinterpreta obres de la col·lecció de pintura


La Fundació Vila Casas es complau a anunciar-vos que avui, dimecres 25 de maig de 2016, inaugurem el projecte "(re)Visiones", un exercici multidisciplinari de reinterpretació de la col·lecció de pintura, en col·laboració amb ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. 




Fins al 24 de juliol de 2016, el Museu Can Framis exposarà a la façana de l'edifici treballs d'intervenció fotogràfica d'alumnes del Màster de Fotografia i Disseny d'ELISAVA, dirigit per Pedro Vicente, que articulen diàlegs plàstics amb obres del fons -peces d'Hernández Pijuan, Alfons Borrell, Arranz Bravo, Josep Niebla, Isidre Manils o Mario Pasqualotto,entre d'altres- i l'arquitectura de l'espai, extensió física que acull l'acte d'interrelació entre el cos, la mirada i l'obra d'art. 






"(re)Visiones", sota la tutorització de l'arquitecte i professor Diego Ferrari, presenta i representa; a través de les fotografies col·locades sobre les finestres tapiades de la façana de Can Framis, es dóna forma a un discurs que connecta exterior i interior, visible i invisible, cos i ànima, forma i contingut. L'autoria dels treballs que formen el projecte correspon a Alice Cannara Malan, Amy Helminiak, Ariadna Comas, Faiza Farooq, Hannah Woolf, Helena Ortiz, Janet Greco, Julika Wiggers, Katharina Kayser, Kitsanee Charoensawat, Maria Galindo, Matteo Sampaolo, Olivia Schwarz, Saadya Tallat, Sergio Ramírez, Siqi Li, Susanna Järn, Xavier Boet i Zhiying Li. 




La mostra podrà visitar-se de dimarts a dissabte, d'11 a 18 h. Diumenge, d'11 a 14 h. 




El dissabte 28 de maig, a les 12.00 h, els estudiants autors dels projectes exposats compartiran amb el públic una visita comentada a la mostra. És imprescindible reserva prèvia per participar a l’activitat. Truqueu al 93 481 79 80 o bé envieu un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com




Per a més informació, consulteu la pàgina web del projecte .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada