Cercar en aquest blog

dimarts, 17 de maig del 2016

Nit i Dia al MACBA

dibuixos claudi
 


















El MACBA celebra el Dia Internacional dels Museus amb portes obertes i ofereix activitats extraordinàries la Nit dels Museus
El Museu d’Art Contemporani de Barcelona celebra el Dia Internacional dels Museus, dimecres 18 de maig, amb una jornada de portes obertes, de 10h a 19.30h i accés lliure a totes les exposicions en curs. 

 
Dissabte 21 de maig, amb motiu de la Nit dels Museus, ofereix un programa d’activitats extraordinàries amb entrada lliure de 19h a 1h.


 
Dia Internacional dels Museus
Dimecres, 18 de maig
Portes obertes 11h a 19.30h
Accés lliure a totes les exposicions


 
Nit dels Museus
Dissabte, 21 de maig
Portes obertes 19h a 1h
 
A més d’accés gratuït a totes les exposicions, el MACBA oferirà un ampli programa d’activitats adreçat a públics de totes les edats. Les activitats començaran dissabte a les 10 del matí amb la venda especial de MACBABOOKS, que oferirà publicacions a un preu especial de 6€. El podi del MACBA s’unirà també a la festa amb la instal·lació d’un bar-terrassa a l’aire lliure a càrrec de Morro Fi dissabte, de 17 a 1 h de la matinada.


 
El públic familiar podrà gaudir dissabte de 17.30h a 19.30h del taller de MACBA en Família Cap endins i cap enfora, per edats recomanades entre 6 i 12 anys, que convida a jugar i experimentar amb l’arquitectura de l’interior i l’exterior de l’edifici a partir d’una obra- un forat que travessa el museu-  de Luz Broto. 


 
Habitació 1418, realitzat en col·laboració amb el CCCB, organitzarà dissabte de 19h a 21h un taller obert a tots els joves d’entre 14 i 18 anys, al que hi podran accedir en qualsevol moment. Al vespre, el MACBA es viu proposarà a les 20h i a les 22h un espectacle de dansa REM, d’una durada de 15 minuts, cadascuna de les sessions.


Consulteu programa complet NIT aquí
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada