Cercar en aquest blog

diumenge, 15 de maig del 2016

La Plaça Reial dibuixa,

dbuixos claudi













La Fundació Setba informa:
El proxim dissabte 21 de maig, la Fundació Setba organitza La plaça dibuixa, una jornada per reivindicar la Plaça Reial.




VENIU A DIBUIXAR LA VOSTRA PLAÇA REIAL!


Un dels objectius de la Fundació Setba és recuperar la història de la Plaça Reial i, així, aconseguir que els barcelonins se la tornin a fer seva. Per això, un any més, organitzem aquesta jornada de dibuix per a tots els publics.


El proper dissabte 21 de maig obrim quatre edificis de la plaça perquè qui ho vulgui la pugui dibuixar des d’un punt de vista diferent: la terrassa de l’Hotel DO, l’Impact Hub Barcelona, el Philippines Club i la mateixa Fundació Setba.

 
El paper i llapis el posa la Fundació Setba, que enguany també organitza un sorteig de material de Belles Arts, gentilesa de Barna Art, entre els participants!!
Comptarem amb la participació de 15 reconeguts sketchers de la ciutat i de 15 estudiants d’art d’escoles del districte.


En aquesta segona edició, la jornada estarà amenitzada per la Dixie Band Taller de Musics i del Taller Obert, un projecte de reinserció social a través de la música del mateix Taller de Musics.


Els originals, tant dels professionals com dels estudiants i aficionats, s’exposaran a la sala Llimona de la Fundació Setba durant els mesos de juny i juliol de 2016, coincidint amb l’exposició Setba Jove i en el marc de l’esdeveniment ART NOU/ PRIMERA VISIÓ.




ACTIVITAT
LA PLAÇA DIBUIXA
DATA
Dissabte 21 de maig de 2016 de 10 a 14h
DIRIGIT A
Activitat oberta a tothom.
ESPAIS OBERTS
Hotel DO, Impact Hub Barcelona, Philippines Club, Fundació Setba
COL·LABOREN
Associació La Reial, Ajuntament de Barcelona, Fundació Banc de Sabadell, Barna Art, Taller de Músics, Alpino, Moleskine
LLOC
Pl. Reial - Barcelona      ACTIVITAT GRATUÏTA.  











http://www.fundaciosetba.org/es/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada