Cercar en aquest blog

dijous, 28 d’abril del 2016

V Festa Pallasso a La Pedrera.

dibuixos claudi
Copio correu de la Fundació Catalunya-La Pedrera amb la Festa Pallasso! com a gran protagonista!



V FESTA pallasso A LA PEDRERA!
Memorial Joan Busquets 





Diumenge 1 de maig 2016
d’11 a 19h
La Pedrera, Pg. de Gràcia 92


Aquest any estem d’aniversari: ja fa 5 anys que des de la Fundació Catalunya-La Pedrera organitzem la Festa Pallasso! Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

 

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.
 
 
Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de La Bleda, Los Herrerita, Fes-t’ho com vulguis, Perehosta, GAAC i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada, que està dividida en quatre grans eixos: espectacles i animació, tallers, activitats creatives i photocall i llibres. Algunes de les activitats seran continuades i d’altres es faran en moments concrets. Els menuts podran gaudir d’un ampli ventall de possibilitats en una festa alegre i molt entretinguda.

 
Informació pràctica
Preu: 9€ 
Venda anticipada: www.lapedrera.com i a taquilles de La Pedrera
L'entrada permet participar de totes les activitats al llarg del dia; s'ha de seleccionar l'espectacle Tut-turutut la princesa! o matí o tarda. 
Edat recomanada: a partir de 3 anys
https://www.lapedrera.com/sites/default/files/ACTIVITATS/Activitat%20accessible.pngActivitats accessibles (excepte les realitzades a l'Entresòl)


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada