Cercar en aquest blog

divendres, 29 d’abril del 2016

Projecte Llar

dibuixos claudi

Recullo contingut del correu rebut, via Manel Bielsa, amb informació sobre el Projecte Llar.

 

 

 Empordoneses 2016
 Fiona Morrison i Pilar Farrés
duran a terme el taller Projecte Llar 
a Ca l'Anita de Roses 

dissabte 7 de maig a les 11 hores

 
EMPORDONESES 2016. En el marc de l'exposició multidisciplinària fugiRfugi que se celebra a la sala d'exposicions de Ca l'Anita de Roses (Pl. de Sant Pere 1), les artistes Pilar Farrés i Fiona Morrison celebraran el proper dissabte 7 de maig a les 11 hores el taller adreçat a famílies Projecte Llar.

Projecte Llar neix amb la voluntat de promoure el debat sobre un fet de candent actualitat com és la migració de milers de persones que arriben a les fronteres d’Europa esperant trobar-hi asil. Persones que han abandonat la seva llar en els països d’origen i que esperen trobar refugi en els seus països d’acollida.


El taller es compon de tres elements: la llar, com a font d’inspiració; el cos, com a mitjà viu d‘expressió; i la pintura, com a resultat plàstic del treball amb les emocions i les sensacions. La intenció és crear un ric espai on infants i adults puguin compartir sensacions i experiències, i d’aquesta manera, establir i refermar lligams molt especials. 


 L'exposició multidisciplinària fugiRfugi es pot veure fins al 8 de maig.



Podeu visitar 'fugiRfugi' a Ca l'Anita de Roses FINS AL 8 DE MAIG !!

Podeu visitar 'fugiRfugi' a Ca l'Anita de Roses FINS AL 8 DE MAIG !!
fugiRfugi. Una trentena d'artistes de diferents disciplines (pintors, escultors, performers, escriptors, ballarins, etc.) presenten les seves creacions, les quals tenen totes un mateix fil conductor: el concepte de Refugiat, atesa la situació d’emergència humanitària que viu Europa des del passat estiu. 

 
Artistes participants: M. Mercè Cuartiella, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Carme Sanglas, Tura Sanz Sanglas, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan  Casellas, Esther Julià, Mònica Quintana, Yvonne Heinnert, Ron de la Fuente, Ester Marcos, Lluís Bosch, Elisa Casanoves, Narcis Coderch, Montse Cufí, Jordi Casals, David Ruiz, Àngel Burgas, Mònica Soler Ranzani, Josep Pérez, Isabel Guzmán, Cristina Vilà i Jacint Casademont.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada