Cercar en aquest blog

divendres, 11 de març del 2016

Estampes de primavera de Núria Puig

dibuixos claudi
Exposició:
"Estampes de primavera"
Núria Puig  (Platja d’Aro, 1967)

Núria Puig
 

 















El dimarts 15 de març a les 19.30 h a l’espai 3er  Esquerra, s'inaugura l'exposició "Estampes de primavera". Estampes de primavera mostra una sèrie de pintures acríl·liques inspirades en els ukiyo-e. Més concretament, aquestes pintures volen ser una relectura de les imatges de primavera o shunga. Les estampes primaverals (shunga), prohibides en diversos períodes, reproduïen escenes de sexe explícit. Aquestes estampes han estat la inspiració d’artistes occidentals com ara Picasso i, actualment, es pot veure la seva influència en l'hentai, el manga o l’anime.

obres núria

Estampes de primavera mostra una sèrie de pintures acríl·liques inspirades en els ukiyo-e, gravats o estampes japoneses, anomenats també pintures del món flotant o estampes del món que flueix, que representaven escenes populars i de la vida quotidiana.




Dates exposició: 15/03/16 — 17/04/16

 

Espai 3er Esquerra
CoEspai
C/Anselm Clavé, 32, 3r.
Girona


 
CoEspai vol ser, a més d’un lloc de treball compartit, un punt de trobada amb les pràctiques artístiques. Amb l’Espai 3er Esquerra volem obrir nous espais de difusió, formació i exposició de les pràctiques artístiques a Girona, tant per als artistes que treballen habitualment a la ciutat com per a creadors forans. D’aquesta manera es generaran intercanvis i experiències i es crearà un espai de relació, d’una banda, entre els artistes i les persones que treballen al coworking i, de l’altra, entre l’espai expositiu i la ciutadania. Així, des de CoEspai volem contribuir a dinamitzar l’oferta cultural a Girona i obrir nous espais de diàleg on el llenguatge de les pràctiques creatives i el pensament formin part de la quotidianitat. Alhora Volem oferir un espai de formació a creadors i creadores de les comarques gironines per tal de facilitar-los eines tant per desenvolupar noves formes d’expressió artística com per adquirir formació per explicar els seus propis projectes personals en relació amb les pràctiques artístiques.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada