Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de març del 2016

Els Espais Somiats de la Pilar Perdices

dibuixos claudi
Artemisia ens informa que després de dos mesos de “parada tècnica” el projecte Artemisia recupera la seva activitat exposivita amb un espai renovat, nous horaris, tot i que si es manté i es consolida la línea de treball projectada en els darrers 4 anys. 


El proper 11 de març, divendres a les 20h, s'inaugura l'exposició "ESPAS SOMIATS" de la Pilar Perdices, tot celebrant 4 anys de la galeria. 



L’exposició ESPAIS SOMIATS és una mirada a l’artista, tal qual és, des de el seus records fins el seu moment present.

obres pilar
L’exposició, que es composa de vuit obres a la sala principal d’Artemisia, i unes quantes més a la segona sala de la galeria, mostren diferents etapes pictòriques de Pilar Perdices.

Malgrat ser un recorregut al llarg del temps, tots els quadres mantenen un mateix fil conductor: reproduir paisatges no figuratius definits mitjançant l’ús del color, mai estridents, sempre amb una delicada connotació poètica, i sovint acompanyats de traços (de vegades delicats i suaus, en altres ocasions més emotius) que posen de relleu el moment emocional en que es trobava l’artista quan va pintar cada un d’ells.

Un horitzó es present a pràcticament totes les obres, línies divisòries que estructuren les obres i defineixen diferents parts dels quadres. Particions visuals que ens evoquen un món de dualitats, entre el que és terrenal i l’expressió més espiritual, un dels “jocs” preferits de l’artista.

A l’exposició també podem valorar el treball de Pilar Perdices utilitzant diferents tècniques (gravats, olis, gouache, acrílics, dibuixos al natural) i suports (paper, tela, fusta, cartró)

Amb cartró precisament està realitzada la darrera peça creada per Pilar Perdices (acaba tot just fa una setmana). Un paravent de tres làmines de nom “Aqui i ara”, tota una declaració d’intencions de que l’artista no s’atura, continua pintant, no es rendeix..

Artemisia, Art & Tendències
Cr. Sant Ponç, 65 de Corró d’Avall – Les Franqueses del Vallès (Barcelona)

1 comentari: