Cercar en aquest blog

diumenge, 17 de gener del 2016

Recuperació del bosc de Can Deu

dibuixos claudi
Publico, parcialment, el contingut del correu que m'envia la  Fundació Sabadell 1859 referent a les jornades per a la recuperació del bosc de Can Deu.




Benvolguts, benvolgudes,

El proper diumenge 24 de gener, de 10 a 14 h, tindrà lloc la primera de les quatre jornades populars programades per a la recuperació del bosc de Can Deu.

Des de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 volem convidar-vos a aquesta primera jornada per tal que pugueu conèixer de primera mà les accions que s'estan duent a terme a l'Espai Natura en relació al bosc.

DIA: diumenge, 24 de gener de 2016, matí
LLOC: Espai Natura Fundació Sabadell 1859 (Masia de Can Deu, carrer de la Prada, s/n. Sabadell)



Els participants arribaran a les 10 h que és quan rebran la formació per a realitzar l'acció de plantació de plançons, i a les 11.30 h, després d'haver constituit els grups i repartit les tasques, començarà el treball de camp.
 
 
Podeu trobar el programa de les jornades a:
Us animem a viure tota la jornada amb nosaltres, però si no us és possible també teniu la possibilitat d'acompanyar-nos quan els participants estiguin fent el treball de camp (cap a les 12 h).
 
 
Us preguem que, en la mesura que us sigui possible, confirmeu la vostra assistència o no a l'activitat amb un correu electrònic o una trucada.
 
 La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, com a propietària i gestora del bosc de Can Deu que va ser assolat durant les fortes ventades produïdes el passat 9 de desembre de 2014, convoca quatre grans jornades de participació ciutadana per a la recuperació del  bosc.

Les accions de recuperació del bosc reben el suport del Grup BBVA.
 
Com participar-hi?

A banda de les entitats que ja han estat contactades per a convidar els seus socis i amics a aquestes jornades de recuperació del bosc, aquesta acció està oberta a tota la ciutadania.

Per tal de poder participar en alguna de les quatre jornades programades és necessari que els interessats s’inscriguin prèviament, enviant un correu electrònic a espainatura@fundaciosabadell.cat indicant el seu nom i cognoms, el dia que volen participar, l’edat, DNI i un telèfon de contacte.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada