Cercar en aquest blog

dissabte, 30 de gener del 2016

Agus Prats s'exposa

dibuixos claudi

















 


"No hay luz sin oscuridad"  és el títol de l'exposició que l'Agus Prats l'ha inaugurat aquest vespre a l'Espai Eat Art de la Fundació Lluís Corominas de Banyoles., i aquestes són les seves paraules explicatives:




Després de patir un traumatisme cranioencefàlic que em va deixar totalment immòbil durant setmanes i del que actualment pateixo seqüeles, he hagut d'adaptar-me a una nova forma de fotografiar al carrer. Vaig idear un sistema per subjectar la càmera al xassís de la cadira de rodes i fotografiar mitjançant un disparador remot.


“No hay luz sin oscuridad” és el resultat de mesos fotografiant el carrer en un intent de comprendre certs aspectes personals, i de compartir aquestes fotografies amb Maria J. Sánchez, una persona afectada per un Trastorn Límit de la Personalitat. Es van establir paral·lelismes molt estrets entre el que ella sentia mentalment i entre el que jo fotografiava, i ha existit una forta implicació emocional, tant pel dolor que sent aquesta persona a causa del seu trastorn, com per les meves experiències passades."
Del 30 de gener fins al 29 de febrer
Relacionat amb l'exposició es celebrarà una sessió de conferències sota el títol 'LA FOTOGRAFIA COM A EINA TERAPÈUTICA', el 13 de febrer a les 11h a l'Espai Eat Art. Hi intervindran el mateix Agus Prats que ens explicarà la seva experiència personal amb imatges d'arxiu de les fotografies que va fer a 2001 a l´hospital quan va sofrir l´accident. En Tino Soriano, presentarà un projecte personal sobre la medicina alternativa en el que treballa actualment: El arte y la ciencia de la sanación. I la Maria Abras presentarà “Vrindavan's widows”, el seu reportatge fotogràfic que ha estat guanyador del FineArt Igualada 2016 el qual reflecteix la mort en vida que pateixen les dones de la Índia quan mor el seu marit.

http://www.agusprats.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada