Cercar en aquest blog

dijous, 15 d’octubre del 2015

Cercle de Conversa

dibuixos claudi





Sé, per en Jordi Isern, que la instal.lació conjunta "Cercle de Conversa" s'inaugura demà a Girona, com deixo que digui ell mateix, invitació inaugural inclosa, en nom del col.lectiu que representa.

Ens plau convidar-vos a la inauguració de la instal·lació conjunta del Cercle de Conversa a l'esglèsia de St. Domènec demà 16 d'octubre a les 18h, amb motiu del VI Parlament Català de les Religions a Girona.


El Parlament Català de les Religions és una jornada oberta a la participació de tota la ciutadania i orientada a afavorir, no només l’intercanvi entre les tradicions religioses i cosmovisions laiques, sinó especialment la pedagogia del diàleg entre les religions orientada a una cultura de la pau i de la convivència.


En el marc de la jornada el divendres 16 d'octubre, a les 7 del vespre, es durà a terme a l'Aula Magna Modest Prats el concert "Iter luminis" de Lídia Pujol. Aquest concert és obert a tothom.


El dissabte 17 d'octubre tindran lloc diversos actes i exposicions que es realitzaran a l'Aula Magna Modest Prats i a diferents espais de l'Edifici Sant Domènec, seu de la Facultat de Lletres.

Inici:
16/10/2015 19:00
Fi:
17/10/2015 19:00
Lloc:
Aula Magna Modest Prats (Esglèsia Sant Domènec)
Organitza:
Grup Vivarum Gerisena amb el suport de la UdG
 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada