Cercar en aquest blog

dimarts, 20 d’octubre del 2015

Art en obres

dibuixos claudi
 L'Espai Tònic informa:

Com ja sabeu els que ens heu seguit al llarg d’aquest primer any d’existència, a ESPAI TÒNIC de la Bisbal d'Empordà ens mou la difusió de l’Art i la Cultura, així com facilitar el vincle entre l’artista i el públic.



Per tant per aquesta tardor hem preparat una mostra molt especial: 6 artistes presentaran una pinzellada dels temes que en el moment present els estan movent a crear.


L'exposició "Art en obres" (del 24 d'octubre al 19 de desembre) vol ser una finestra cap a l’actualitat de l’artista, una fugaç visió d’aquell entorn que el reflecteix i li’n facilita la inspiració. Una mirada oberta, fresca i realista al subjecte i els seus contaminants presents. Perquè creiem que el treball dels artistes del present són fonaments per a la cultura del futur.


Cada artista presenta una mostra objectual del què es porta entre mans, pot ser una peça acabada o pot ser una peça en estudi, pur present, arribant en alguns casos a poder ser canviant. L'artista ha acabat la seva peça i ve a ESPAI TÒNIC per a buscar aquell "work in progress" que ens ha dipositat i a canvi ens deixa la seva més recent obra.


I amb aquesta proposta us deixem per ara, amb moltes ganes de veure'us de nou a l’ESPAI TÒNIC, espai d’experimentació i recerca artística. Per un Art a l'abast de la gent, per un Art que enriqueixi la Cultura. Una eina de reflexió sobre el nostre entorn. A reveure!

http://espai.tonic.cat/
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada