Cercar en aquest blog

dissabte, 25 de juliol del 2015

Mapping a Girona

dibuixos claudi







Si et va el mapping aquí tens una informació que t'agradarà.




 
Encara queden algunes places disponibles pels Workshops i pel I Congrés Internacional de Mapping de Girona, que comença la pròxima setmana a Girona.


La pròxima setmana comencen els quatre workshops sobre la tècnica del mapping que se celebren en el marc del Festival Internacional de Mapping de Girona. Els workshops comencen el dia 28 i finalitzen el 30 de juliol. Encara hi ha algunes places disponibles. No et quedis sense!

Consulta la programació dels quatre workshops aquí.
Compra la teva entrada aquí.



El dijous 30 comença el I Congrés Internacional de Mapping de Girona. Durant tres dies la ciutat de Girona es convertirà en el referent internacional del mapping gràcies als reputats ponents que participaran en la primera edició del congrés. Encara hi ha algunes places disponibles. No et quedis sense!

Consulta la programació completa del Congrés aquí.
Compra la teva entrada aquí.

*Si ets estudiant o formes part d’algun col·lectiu relacionat amb el festival, recorda demanar el teu codi de descompte escrivint a production_assist@fimg.cat.
 


En Art, "Mapping", és una tècnica que consisteix en crear imatges o vídeos que es projecten sobre objectes tridimensionales, construcciones arquitectòniques, obres d'enginyeria, i gairebé qualsevol superfície, convetint-la en una pantalla de vídeo dinàmica, amb un acompanyament sonor (música o sons). 


Serveix com a mitjà per permetre l'exploració de les possibilitats que avui en día es troben en l'ampli escenari de l'art contemporani i els mitjans electrònics, com a una de les funciones que poden assumir les TIC en l' àmbit de l'art i l'educació artística.  


Mapping és el resultat de l'exploració de la tecnologia per a la manipulació i creació d'imatges, vídeo i so; realitzada per artistes. 



Els artistes contemporanis fan servir el "mapping" com a expressió avantguardista, d' un tipus d' art digital que barreja videoart, música i art sonor. 


Aquesta tècnica modifica l' aparença pròpia de l'objecte tridimensional o espai utilitzat com a pantalla o escenario per aconseguir els efectes desitjats per l'artista. 


El resultat ès ric en sensacions visuals i auditives. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada