Cercar en aquest blog

diumenge, 12 de juliol del 2015

Calsina i Ballen, al Museu de Montserrat

dibuixos claudi




Transmeto, gairebé fil per randa, la informació que acabo de rebre sobre les próximes exposicions del Museu de Montserrat.


El Museu de Montserrat, després de la inauguració del nou Espai d’art Sean Scully a Santa Cecília de Montserrat, que va tenir lloc el passat 30 de juny, presenta les dues exposicions temporals d’estiu, que es podran visitar fins al començament de la tardor a la Sala Daura i a l’Espai d’art Pere Pruna.

D’una banda, des del divendres 17 de juliol –fins el 8 de novembre- es podrà veure una antològica dedicada a Ramon Calsina, en col·laboració amb la Fundació Ramon Calsina, que porta per títol Remembrança. 

Ramon Calsina



I el dimarts 28 de juliol es presenta la mostra Fate, del fotògraf novaiorquès Roger Ballen, que romandrà oberta fins el 12 d’octubre.

Roger Ballen


Roger Ballen (Nueva York, 1950) no se anda por las ramas cuando le toca reseñar el objetivo que persigue con sus fotos. “Mi propósito durante los últimos cuarenta años ha sido definirme. Hacer fotos es fundamentalmente un viaje psicológico y existencial. Si un artista es alguien que dedica su vida a intentar definir su ser, creo que se me puede llamar artista”.




http://www.rogerballen.com/ 

http://www.museudemontserrat.com/es/index.html

1 comentari:

  1. Encomiable y fantástica la feina que fa el Museu de Montserrat. Val la pena visitar-lo !

    ResponElimina