Cercar en aquest blog

dissabte, 21 de febrer del 2015

L'Any de la Cabra

dibuix claudi
No puc deixar de celebrar, via blog, l'Any Nou Xinès, que està entrant aquests dies amb tota la pompa habitual, associada, en aquest cas, al signe de la Cabra, de l'Ovella o del Moltó, en el nostre 2015, i en el 4713, d'acord amb el calendari xinès.


Som, doncs en plena celebració de l'Any Nou Xinès, en el també conegut com a Festival de Primavera, que, de fet, s'allarga fins al 4 de març, amb el Festival de les Llanternes.


Tot molt lluminós, com pots comprovar, per donar la benvinguda a un Nou Any presidit per aquesta Cabra que, pel seu caràcter pacífic, sembla indicar que les coses aniran més o menys com sempre, sense estridències i amb la dinàmica pròpia d'un signe associat al Yin, és a dir, de caràcter receptiu i passiu.



Algun asseguren que les diferències entre rics i pobres, sota el signe de la Cabra, continuaran accentuant-se, toot i que d'altres auguren canvis positius, en aquest complex territori social.


Sigui com sigui, Bon Any Nou 4713, en clau xinesa, amb tota la pòlvora festiva que li correspon, i amb la part estètica natural i, en el meu cas, d'inspiració totalment oriental.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada