Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de novembre del 2014

Syndrome Imaginaria

dibuix claudi
Dilluns de la setmana passada, després de deixar els meus dos dibuixos a The Gallery Barcelona (Aragó, 16. BCN) per ser exposats a la col.lectiva "La Poesia és Art, l'Art és Poesia", que s'inaugura demà passat, dimecres, 26 de novembre, a les 19:30 h., vaig tenir el plaer, inesperat i sorprenent, de descobrir la llibreria "Syndrome Imaginaria" situada al 108, baixos, del mateix carrer d'Aragó, impressionat, visualment, per la imatge general que projectava exteriorment, i, obviament, per la bellesa estètica de tota una sèrie de llibres que, ja a l'interior, reclamaven, immediatament, ser mirats amb interès creixent, i, posteriorment, ser llegits amb la mateixa actitut d'intensa atenció.



Tot i que la meva visita va ser breu, llarg és el record d'aquesta llibreria especialitzada en Llibres Il.lustrats, Llibres Pop Up, Contes, i tota mena de realitats que facin somiar amb la màgia de les paraules i de les imatges, sovint, en fantàstica combinació i fusió màgica.


Una llibreria que em va enamorar a primer cop d'ull perquè està pensada, especialment, per a tots aquells adults que, com jo, mai no hem deixat de sentir-nos joves, ni mai no hem perdut la capacitat de viure la vida com si encara fossim infants amb mirada enriquida per la llarga experiència viscuda.



Els llibres són, a Syndrome Imaginaria, joies, i els clients, vertaders amics.


La imaginació és la síndrome que ens defineix com a èssers pensants.


No t'ho pensis dues vegades i visita , aviat i per primera vegada, aquesta particular Syndrome Imaginaria, amb la seguretat que repetiràs la visita perquè hi ha molt a veure i a llegir, i molt a descobrir entre les novetats que constantment enriqueixen, augmentant-la, la seva enorme dimensió màgica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada