Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de setembre del 2014

Premi SETDART al Millor Bloc d'Art 2014

dibuix claudi
 














Harte con Hache
El ojo en el cielo
Amor a l'art
El Dado del Arte
Articulación Cultural
La Lata Muda
Estética del arte
Desbarbaridades
El arte por el arte
El hombre Jazmín


Aquests són els 10 blocs d'art seleccionats, segons votació popular, per a obtar al Premi SETDART al millor Bloc d'Art 2014,  que es coneixerà, oficialment, demà passat, dijous, 2 d'octubre, en el transcurs de l'acte que se celebrarà, a partir de les 9 del vespre, a la seu de SETDART, al número 346 del carrer d'Aragó de Barcelona.


Serà aleshores quan un jurat professional farà públic el seu veredicte, i s'atorgaran els premis als dos blocs que, entre els 10 finalistes, s'ho mereixin, a raó d'un primer premi consistent en un viatge a París per veure l'exposició del Centre Pompidou "Marcel Duchamp. La peinture, même", i d'un segon materialitzat en un abonament d'Articket Barcelona, o al lloc de residència del guanyador, pel al 2015.


El mateix dijous, però a les 6 de la tarda, i a la nova sucursal de la casa de subhastes SETDART, al carrer de Rosselló, 212, també ets convidat a participar a la festa de celebració del seu desè aniversari.


Com pots veure, el bloc que estàs llegint, "El blog de Claudi Puchades", que també es presentava a aquest premi SETDART, no ha tingut la sort ni de ser seleccionat per intentar aconseguir-lo, tot i que aquesta negativa circumstància no influirà, en absolut, en la seva dinàmica habitual, en el context d'aquest immens univers virtual de la comunicació artística, per la qual, el seu autor, ja se sent plenament compensat, de la mateixa manera que també em plau l'èxit dels altres col.legues blocaires premiats!

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada