Cercar en aquest blog

divendres, 22 d’agost del 2014

Elma Hache

 









 La murciana coneguda en el món professional del fotoperiodisme nacional sota el nom de Pilar H. Blanca, es projecta, en el nou àmbit de la fotografia creativa, amb el nom d'Elma Hache i la seva especial capacitat per captar, en ingràvida materialitat, el cos humà sota l'aigua.



Afeccionada al submarinisme, l'Elma, ha trobat, en aquest medi natural líquid, l'espai idoni per deixar esclatar la seva imaginació i un univers d'emocions noves especialment sensible a una mirada fotogràfica que, anteriorment, només havia sabut centrar-se en la realitat més immediata, preocupada, professional i personalment, en la tradicional capacitat documental del fotoperiodisme en la seva definició més pura.


Com d'altres interessants propostes fotogràfiques, la de l'Elma, amb el títol de "Nudibranchia", ocupa un dels espais dels Claustres de l'Hospici d'Olot, en el context d'una Biennal Olot Fotografia 2014 que revela l'especial sensibilitat fotogràfica d'una població que, fins al 30 d'agost, parla de la vida a través de la mirada fotogràfica d'una setentena de professionals de qualitat assegurada per la pròpia direcció d'un esdeveniment cultural que, ja en la seva XIa edició, selecciona, amb criteri, les diverses propostes expositives.


La "Nudibranchia" de l'Elma Hache, et convida a sentir la realitat submarina com si fossis un ocell, volant, ingràvid, per l'aire.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada