Cercar en aquest blog

divendres, 14 d’octubre del 2011

Fantastik

La botiga Fantastik, que s'autodefineix com a basar (extra) ordinari, té un nou web i novetats constants que t'estimulen a vistar-la periodicament, si et plau conéixer l'autèntica essència de cultures molt diverses a través de més de 300 senzills objectes, de base artesanal, que parlen de les seves tradicions mes ancestrals, a l'hora que poden incorporar-se a la teva llar com a bonics i especials elements decoratius.


Passejar-se per Fantastik és com fer-ho, en el cor de Barcelona, al carrer Joaquim Costa, 62, per països tan diversos, com ara la Xina, el Japó, l'Índia, el Marroc, Mèxic, Polònia, el Senegal, Tailàndia, i molts d'altres, representats pels seus objectes més autèntics, fets directament per les mans dels seus habitants, sovint amb materials molt senzills, i gairebé sempre, amb connotacions culturals de tota mena i evidents dimensions espirituals, que poden enriquir poderosament el teu propi espai vital, les teves emocions i el teu desig de bellesa, més enllà del seu caràcter funcional i pràctic.


Viatja virtualment pel nou web de fantastik http://www.fantastik.es/ o fes-ho personalment, per compartir aquesta experiència multicultural, i per descobrir algunes de les seves novetats, com ara l'espelma kitsch, l'Ekeko, la decoració ofrena índia o la cebra sud-africana.


L'espelma kitsch està decorada amb imatges acolorides de Frida Kahlo o de la Verge de Guadalupe, i pot il.luminar el teu àmbit personal per només 7 euros.


L'Ekeko representa una divinitat venerada a l'altiplà andí, considerada com a portadora de fecunditat i prosperitat, béns que pots obtenir si li ofereixes cigarretes i alcohol, perquè et porti sort, per 8 euros.


La cebra sud-africana està feta amb material de rebuig i té una estructura flexible perquè puguis modificar la posició del coll i de les potes com et sembli bé, si pagues els 12 euros que val.


I la decoració ofrena índia és una figureta de plàstic d'una dona vestida amb el sari tradicional indi que ofereix una flor de lotus, per aconseguir, segons la filosofia budista, generositat i obertura de cor, valors que pots fer teus pels 7 euros que costa.


Et recomano personalment que visitis Fantastik, tant pel plaer visual i cultural que representa, com perqué, segurament, hi trobaràs l'objecte curiós i original idoni per regalar a les persones estimades en les ocasions més indicades, tot pensant ja en les festes de Nadal i Reis, que, tot i llunyanes, ja comencen a respirar en els nostres horitzons temporals més immediats, crisis al marge!

http://www.fantastik.es/

2 comentaris:

  1. Estic convençuda. Deu ser interessant passejar per aquesta botiga i perdre's en tot aquest batibull de peces que et fan conéixer la cultura i els costums d'altres indrets.

    ResponElimina
  2. Segur que si. Fes-ho i ho podràs comprovar tu mateixa, i , a més a més, gairebé segur que et compraràs alguna cosa, perquè els objectes, no solament són atractius, sinò que estan molt bé de preu. Que vagi bé. Abraç!

    ResponElimina