Cercar en aquest blog

dimarts, 25 d’octubre del 2011

Concurs de paletes

Em plau canviar avui el registre habitual dels continguts del meu blog per dedicar aquest espai al XIIIè Concurs de Paletes de les comarques gironines (Premi UEC-Unió d'Empresaris de la Construcció), perqué d'aquesta manera, reto el meu homenatge particular a tots els professionals d'aquest sector que han contribuït, i contribueixen, habitualment de manera anònima, a la creació d'aquests edificis que, amb més o menys fortuna i importància, han definit els perfils de l'arquitectura a través dels temps, des de la més remota antiguitat, fins a les seves manifestacions contemporànies més belles, funcionals, subtils i, sobretot tecnicament, gairebé inimaginables i quasi impossibles.


Deixo doncs la paleta del pintor, momentaniament, per donar pas als paletes de la construcció, perquè és per a ells que existeix aquest concurs que, en la seva XIIIena edició, se celebra dissabte que ve, 29 d'octubre, a la Pl.Prudenci Bertrana de Girona, de 9 del matí a dues de la tarda.

  
Paletes del món us hi podeu presentar en equips de dues persones amb l'objectiu de superar la prova de la construcció d'un element o d'un treball propi de l'art del vostre ofici, amb materials ceràmics nomals, que l'organització subministrarà sense límits, per valorar després, el resultat final segons criteris de correcta interpretació del planol i aspecte de l'obra, rapidesa, replantejament, aprofitament dels materials i netedat.


Esmoleu l'eina, afineu la paleta i aconseguiu el primer premi de 1.200 euros, o el segon de 900, o el tercer de 600... o encara el de 300 euros que s'emportarà la parella de paletes més jove.

  
Si us plau la proposta i us sentiu peparats per a aquesta gesta constructiva, us podeu inscriure al concurs, anant personalment a qualsevol de les delegacions de la UEC o per correu electrònic a    uec@uecgirona.com especificant nom, cognoms, data de naixement, empresa o autònom, adreça, codi postal, telèfon de contacte i població. I apa..... a la feina, que són dos dies!


http://www.uecgirona.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada