Cercar en aquest blog

dimarts, 16 d’agost del 2011

La Raspa de Mataró

L'atzar i diverses circumstàncies vitals han fet que ultimament hagi passat més d'una agradable estona, en bona companyia, al "xiringuito" (guingueta, si et plau més) La Raspa de Mataró, a la platja del Callao, molt a prop d'un d'aquests espais nudistes que busco sempre, sigui on sigui, per oferir el meu cos nu a les ones, al sol i a la lluna, mentre rebo l'energia dels elements naturals per tots els meus racons més secrets i ocults.

Em plau distingir avui aquest "xiringuito" perquè, tot i que els dissenys d'aquests espais d'oci i plaer estiuenc s'assemblen molt, La Raspa sembla oferir la imatge paradigmàtica i paradisíaca del "xiringuito" per excel.lència: bon ambient, bona música, bones begudes, servei agradable, simpàtic i atent, i la capacitat camaleònica de transformar-se diariament segons els diversos moments horaris de la jornada, arribant a l'èxtasi nocturn amb la creació de les atmosferes propies dels Chill Out, amb la particularitat que, amb elements senzills i molt similars, l'ambient generat es sempre diferent, a tocar de la sorra i ben a prop del mar sempre canviant i d'un cel que mai no és tampoc el mateix.


Espectacle natural que La Raspa combina amb propostes culturals atractives de tota mena que fan que l'experiència que et faciliten sigui sempre diferent i plena de sorpreses. Entre elles la possibilitat de trobar-hi el pintor Pere-Màrtir Brasó, tantes altres persones maques i interessants, i a mi mateix, si t'estimula aquesta proposta, ja, ja, ja!!!

 

Curiosament La Raspa és també el nom, d'una cançó popular mexicana, de Puebla o de Veracruz, del 1930 o principis dels 40, que diu entre altres coses, aquestes:

Dame un brazo para rodar
y ahora el otro para cambiar.
Salta y brinca siempre al compás 
que la raspa és así, no más.

!Ay¡ que bonito bailar juntito agarradito con mi amorcito,
y yo le digo: cariño mío, bailar contigo es mi ilusión.

Doncs aixó, que La Raspa de Mataró, ja té una taula preparada per a tu quan vulguis conèixer el seu ambient, gaudir de les seves diverses atmosferes, i bailar agarradito amb el teu amorcito. Si hi vas, que ho faràs, no deixis de prendre't una copa a la meva salut, com jo faig ara mateix a la teva. Salut!

 http://www.grupomodo.com/raspa/index.htm 
http://www.peremartirbraso.com/












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada