Cercar en aquest blog

divendres, 1 de juliol del 2011

El MNAC de Nit

En el context de la quarta edició del Montjuïc de Nit, el MNAC et convida a compartir gratuïtament tota la seva riquesa patrimonial actual i les seves vistes, demà dissabte 2 de juliol, de 7 del vespre a una de la matinada, amb la visita a la col.lecció permanent, a la nova presentació de l'art romànic, i a les exposicions temporals "Realisme(s). L'emprempta de Courbet". "Torres-García a les seves cruïlles" i "La moneda falsa. De l'antiguitat a l'euro".



Com que Montjuïc de Nit  parla tant de festa d'art com de música, la música és també present al MNAC, amb diverses actuacions en directe a la seva fantàstica Sala Oval, que pots compartir mentre t'alimentes amb les diverses propostes gastronòmiques dissenyades especialment per a l'ocasió, que trobaràs també en altres espais del museu, com ara la Terrassa i l'Òleum.

  
No oblidis tampoc que tan interesant resulta la contemplació del contigut patrimonial del MNAC, com tot el que és veu de la ciutat de Barcelona des de la seva privilegiada ubicació, especialment en l'agradable atmosfera d'una nit d'estiu tan particular com aquesta nova quarta Nit d'Art i de Música a Montjuïc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada