Cercar en aquest blog

dilluns, 4 de juliol del 2011

31 dies amb Jordi Trullàs

Tot i que no són ben bé 31 dies, aquest és el títol de l'exposició que en Jordi Trullàs inaugura demà dimarts 5 de juliol, a les 7 del vespre, a l'Espai Volart 2 de la Fundació Vila Casas, on la podràs contemplar, mentre hi participes directament, fins al 30 de juliol, cosa que vol dir, com apuntava abans, que no són exactament 31 dies tot i que el títol "Trullàs. 31 dies. Solo Art Live" manté aquest concepte temporal al costat d'altres consideracions.


Si m'he fixat tant en el factor temporal és perquè el temps d'exposició és, en aquest cas, fonamental, perquè no es tracta d'una exposició convencional sinó d'una proposta particular de caràcter dinàmic que significa la transformació temporal d'uns 290 m2 de l'Espai Volart 2 en el taller de treball i creació de Jordi Trullàs, per fer visible publicament allò que normalment passa en àmbit privat, i perquè tu, habitual espectador, puguis participar directament en aquest miracle de la creació contemporània, modificant-lo, fins i tot, subtilment, amb la teva pròpia presència i la teva pròpia energia vital.


La proposta d'en Jordi té dos fronts ben marcats. El primer, de caràcter creatiu, parla de la intervenció de l'artista amb tintes negres, retoladors i acrílics, en diàleg constant amb la seva pròpia obra i amb el públic que la va contemplant i ajudant, paral.lelament, a definir. El segon front es concreta en una instal.lació poètico-escultòrica que s'anirà creant també al llarg del temps d'exposició.

http://www.fundaciovilacasas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada