Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de març del 2011

Viladecans, un artista del fons

Avui et suggereixo la visita a la sala temporal Espai Ao de Can Framis de la Fundació Vila Casas ocupada des d'avui i fins al 23 de juliol per l'exposició "Viladecans. Obra recent 2008-2010" en una manifestació més del cicle "Un artista del fons", en aquest cas segons la visió personal de Glòria Bosch en el seu paper de comissària.

La mostra contempla, d'acord amb la iconografia habitual de Joan Pere Viladecans, una vintena d'obres a l'entorn de la temàtica dels gèneres literaris segons la sensibilitat d'un artista relacionat des de sempre amb la literatura en tots els seus vessants, i la música, dues disciplines fonamentals per l'autor en la seva dedicació habitual a les arts plàstiques.
A partir d'aquests registres, els quadres de Viladecans s'omplen d'objectes, animals, èsssers humans o llibres, per mostrar la seva connexió amb un món de creació literària que ha tingut sempre indiscutibles punts comuns amb el món estricte del discurs plàstic. Com sempre, també, en Joan Pere, deixa els seus quadres al nostre abast, perquè siguem nosaltres, ajudats per la nostra sensibilitat, coneixements i emocions, els qui tanquem el cercle comunicatiu que ell ha començat amb la seva obra.



http://www.fundaciovilacasas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada