Cercar en aquest blog

dijous, 13 de gener del 2011

Propostes plàstiques

Si vols millorar els teus coneixements tècnics, o començar-los a treballar, en matèria plàstica, des de la Nau Ivanow la Silvia Japkin et proposa un curs de creativitat a través d'escultura tova, assamblatge, tècniques d'impressió i pintura sobre seda, i en Daniel Yacubovich et donarà classes de pintura de natura i nu. Són dues hores i mitja a la setmana i et costarà 50 euros al mes. Si et plau la proposta pots contactar directament amb la Silvia al 630 483 996 o via correu electrònic silvia_japkin@hotmail.com


D'altra banda em plau comunicar-te també  que ja s'ha obert el termini de presentació de projectes per a la convocatòria d'ajudes GIRONA KREAS 2011 que disposa en aquest cas de 50.000 euros de pressupost tant per a les subvencions d'ajuda a la creació, producció, exhibició, i difusió de les arts, com per a les beques per a estudis i/o recerca per a creadors.

Les ajudes KREAS es dirigeixen a qualsevol camp artístic de caire professionalitzador i que faci una clara aposta per la creació contemporània en música, teatre, dansa, literatura, arts plàstiques, arts visuals, audiovisuals i projectes de cultura tradicional i popular. Fins al 28 de febrer tens temps per presentar els teus projectes mentre pots informar-te de tot al web:
http://www.girona.cat/cultura/cat/beques.php 
lmerino@ajgirona




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada