Cercar en aquest blog

diumenge, 16 de gener del 2011

El realisme contemporani d'Hector Fernandez

L'Hector Fernandez, als seus 41 anys, mostra actualment la qualitat del seu camí pictòric de línia realista contemporània en el seu propi espai "ARTicle - Art Original" al número 8 del carrer Beates de Barcelona, a tocar del mercat de Santa Caterina, en un local que li serveix també per donar classes de dibuix i pintura a tothom que desitgi conèxier l'essència del llenguatge creatiu que ell ja domina com a Llicenciat en Belles Arts i després de 15 anys de pràctica professional personal i al costat del seu pare, el dibuixant de còmics, il.lustrador i pintor, Fernando Fernandez, mort malauradament no fa gaire.


El vaig conèxier fa pocs dies en el seu taller mentre intentava posar a punt una bicicleta de segona mà que li acabaven de regalar i treballava simultaniament en un últim quadre que representava també casualment una altra bicicleta aparcada davant mateix d'aquest "ARTicle" que fa un parell d'anys que l'Hector ha obert al públic molt a prop de la nova ubicació del Cercle Artístic de Sant Lluc, en un punt culturalment interessant de la ciutat que ha de conèixer encara moments molt més atractius en un futur no gaire llunyà, sobretot, si es van ocupant, amb continguts i gestions també culturals, alguns o tots dels espais que ara romanen inutilment buits.


Mentre treballa la seva propia obra, l'Hector Fernandez dóna classes de tots els nivells i de totes les tècniques possibles a grups reduïts, amb model viu, en horaris flexibles i a partir també de seminaris temàtics. Més fàcil i còmode, impossible! Si hi vas ara hi trobaràs l'exposició habitual dels seus quadres al costat d'un mostra temporal, oberta fins a mitjans de febrer, de les obres dels seus alumnes perquè també puguin anar experimentant les sensacions pròpies d'una vertadera exposició.


Si sents interès pel món creatiu de l'Hector consulta la seva pàgina web http://www.hectorfernandez.cat/
Pots posar-te també en contacte amb ell via correu electrònic  hector@hectorfernandez.cat  o el pots telefonar per a qualsevol cosa al 93 310 23 80. Entre altres coses potser també el podràs ajudar a posar a punt la seva bicicleta, que sembla que se li ressistia una mica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada